Na Vidicima pozivaju sugrađane, škole i policiju da pred vandalizmom ne zatvaraju oči

Dosada, zloća, obijest, dišpet ili samo previše slobodnog vremena i premalo konstruktivne kreativnosti rezultiraju ovakvim ‘instalacijama’ pod kojima se može staviti potpis ‘budala’.

Onemogućiti igru drugima i napraviti štetu na imovini svih nas, koju ćemo platiti svi mi, zajedno s ‘budalinom’ obitelji.

Takvo ponašanje onih koji ne zaslužuju da ih se zove sugrađanima, jer norme ponašanja u zajednici još nisu usvojili, ponukalo je predstavnike gradske četvrti Vidici da putem svog facebook profila.

koš1

‘Gradska imovina naše je zajedničko dobro. Ona se planira, izgrađuje i održava iz sredstava gradskog proračuna, a to je novac svih građana Gradske četvrti Vidici. Stoga neugodno iznenađuje da učestalo naša zajednička gradska imovina trpi štete. Za takvo vandalsko ponašanje u odnosu na gradsku imovinu nema isprike’, pišu na Facebooku iz Gradske četvrti Vidici.

Kako bi zaustavili uništavanje pozivaju na suradnju roditelje, škole, policiju i sve građane.

‘Pozivamo građane da ne okreću glavu na drugu stranu, nego da prijave uništavanje gradske imovine gradskoj upravi ili policiji. Novac potrošen na silne popravke oštećenja nastalih takvim ponašanjem može biti kud i kamo kvalitetnije potrošen’, stoji u apelu.

koš2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.