Nikica Penđer, obilaskom i darom, zahvalio svima koji brinu o sigurnosti građana

Već tradicionalno prvoga dana 2017. godine dežurne službe u Šibeniku s prigodnim darom obišao je zamjenik gradonačelnika Šibenika, Nikica Penđer, koji je ujedno ispričao županijske čelnike ‘pokošene’ gripom.

Smjena Javne vatrogasne postrojbe Šibenik u pripravnosti je, no na sreću jutros bez posla. Posla je bilo u prvim satima iza ponoći, ali uglavnom je bila riječ o manjim požarima na otvorenome koje su izazvala pirotehnička sredstva.

dezurni1

Na Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu Opće bolnice u Šibeniku liječnici i medicinsko osoblje i jutros imaju posla, a kako su rekli dogradonačelniku Penđeru, uglavnom je riječ o građanima koji im se javljaju sa simptomima gripe i drugih viroza. Ozbiljnijih ozljeda od pirotehnike nije bilo tako da jutro na Hitnoj protiče uglavnom rutinski.

dezurni-7

Nikica Penđer obišao je jutros i Operativno-komunikacijski centar PU Šibensko-kninske te Županijski vatrogasni operativni centar, DUZS – Županijski centar 112  i Državnu intervencijsku postrojbu Šibenik.

Svim djelatnicima službi koje brinu o sigurnosti građana Šibensko-kninske županije i grada Šibenika Penđer je zahvalio na dosadašnjem radu, poželio sreću i zdravlje u 2017. godini te što manje posla.

dezurni6

dezurni7

dezurni5

dezurni4

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.