Objavljen natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na Podima

Grad Šibenik objavio je javni natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi. Riječ je o parceli veličine 2.500 četvornih. Ponuđena cijena izražena po jednom metru četvornom ne smije biti manja od pet eura neto u protuvrijednosti u kunama.

– Dobili smo jedno pismo namjere tvrtke koja na Podima želi izgraditi proizvodni pogon. Trenutno mogu samo otkriti kako je riječ o domaćoj tvrtki iz okolice Zagreba. Na Podima posluje 35 tvrtki, nekoliko pogona je u izgradnji i do ljeta očekujemo otvaranje 36. pogona i početak proizvodnje. U pregovorima smo s još jednom zainteresiranom tvrtkom i vjerujem da će do ljeta biti raspisan još jedan natječaj najvjerojatnije za još veće zemljište, kazao nam je Jakov Terzanović, direktor tvrtke Podi Šibenik.

Natjecati se mogu domaće i strane pravne i fizičke osobe, odnosno obrti, registrirane za obavljanje djelatnosti koja dovodi do ostvarenja cilja raspolaganja zemljištem. Natjecatelji moraju ispunjavati uvjete utvrđene natječajnom dokumentacijom.

Natječajna dokumentacija se otkupljuje i preuzima u Upravi Podi Šibenik, Šibenik, Velimira Škorpika 17b u Poduzetničkom inkubatoru Šibenik svakog radnog dana od 8 do 15 sati, a odgovorna osoba za davanje obavijesti i razgovor sa natjecateljima je direktor te tvrtke, telefon: 022 200-947 ili 098 4457-12 i e-mail: jakov.terzanovic@podi-sibenik.com.

Rok za dostavu ponuda po natječaju teče od danas i traje 31 dan, a vrijeme javnog otvaranja ponuda je 17. travnja u 10 sati u prostorijama grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata br.1, na prvom katu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.