OPG Pulić prikupio više od 8 tisuća kuna za Lucinu terapiju: ‘Novci će se zaraditi, samo da cura bude ok’

OPG Pulić sav novac od danas prodanog voća i povrća, integralnog brašna i prirodnih sokova donirao je Luci Šeneti, 14-godišnjakinji iz Šibenika koja boluje od raka pluća i srčane ovojnice, a kojoj je ponuđena besplatna terapija i smještaj u bolnici Nacional Cancer Institute u Marylandu u Sjedinjenim Američkim Državama.

‘Ni umorna, ni gladna ni žedna, za sve šte se vi to pobrinuli. Izlazili ususret, čekali na cesti, pravili sokove, sa osmijehom od uva do uva, suznih očiju i emotivnih i lipih želja za Lucino ozdravljenje.. Svaka dostava i donacija je i više od očekivanja i za svaku hvalu, ali na jednu sam pukla i priplakala po grada. Mlada mama troje dice, moj kupac, dočeka me sa osmijehom i kuvertom: ‘ Luce, ako imate manjka pomidora, nemojte meni davati ništa, to moje prodajte nekom drugom, ja sam ionako odredila dati ovoliko’. Uvjerim ja nju da pomidora ima za sve i ostavim dostavu i krenem u ulicu dalje, otvorim kuvertu da je mogu zapisati u bilježnicu, i puuf -unutra jedna doobra dnevnica običnog saborskog zastupnika. Al’ ne bi to bilo ništa čudno da mi nije ispričala kako im je najstarije dite prije dva miseca skoro izgubilo život i da je na liječenju u Splitu.. Eeeej, kad sam ja odčepila, ni broja ni kuće ni ulice sljedeće nisan našla za 20 minuta. Napišem joj ja da je previše, a ona meni: ‘Samo da cura bude ok, novci će se zaradit. Sritno danas!’ objavili su iz OPG-a Pulić na Facebooku.

Podsjetimo, u dogovoru s mamom Frankom OPG Pulić današnji dan je odlučio odraditi za Lucu, a od početne želje i vizije gdje su računali da će prikupiti dvije tisuće kuna, prikupili su 8.535 kuna.

– I eto, na kraju zvrcam Franku da stižem, popijemo kavu, ismijemo se sa Lucom i dođem kući, ni glada, ni žedna, ni umorna, sa srcem ka’ šest kuća – poručila je za kraj Lucija Pulić iz OPG-a.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.