Pauk i Burić glasali na svojim biračkim mjestima: ‘Došao je i taj dan, ovo je test nakon četiri godine’

Željko Burić i Goran Pauk, šibenski gradonačelnik i šibensko-kninski župan koji su i ponovni HDZ-ovi kandidati za te funkcije, danas su izišli na biračka mjesta.

Prvi je u 10 sati to obavio gradonačelnik Burić na Baldekinu u Osnovnoj školi Tina Ujevića. Na biračko mjesto stigao je u pratnji supruge i kćeri, a nakon glasanja poručio je kako je nakon četiri godine došlo vrijeme za test.

– Dan je izbora, četiri godine su mandata prošle, a ovo je test da vidimo kako su to ljudi percipirali i shvatili. Ja se nadam prolaznoj ocjeni i nastavljamo dalje – kazao je Burić.

izbori biralista buric 210117 1

Pauk je, s druge strane, glasao u Dječjem vrtiću Jutro u Ulici Petra Preradovića. Na biračko mjesto stigao je u 11.30 sati u pratnji djece.

– Došao je i taj dan. Žao mi je što je vrijeme loše jer utječe na izlaznost. Računam da smo dobro posijali i iza 19 sati iščekujemo prve rezultate pa ćemo biti pametniji – rekao je Pauk.

izbori biralista pauk 210517

Podsjetimo, svih 212 biračkih mjesta u Šibensko-kninskoj županiji jutros su otvorena u 7 sati kada je počelo glasovanje na lokalnim izborima. Sva biračka mjesta danas će biti otvorena do 19 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.