Počelo asfaltiranje prometnice koja povezuje plažu Banj i šetnicu Pekovac

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta obišao je danas dionicu ulice Prilaz tvornici koja povezuje plažu Banj i šetnicu Pekovac, a na kojoj su započeli radovi postavljanja asfaltnog sloja, priopćili su iz gradske uprave.

– Ova prometnica dugo je bila neuređena i predstavljala je ‘šaku u oko’ samom centru grada, ali i obližnjoj gradskoj plaži Banj. Radovi obuhvaćaju uređenje pješačkog koridora te će biti postavljena nova javna rasvjeta. Po završetku radova postavit će se horizontalna i vertikalna prometna signalizacija – kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

banj003

Vrijednost radova iznosi 200 tisuća kuna, a izvođač su Ceste Šibenik. Paralelno s uređenjem ulice Prilaz tvornici, započeli su i radovi na izmjeni asfaltnog sloja u ulici Put groblja. Vrijednost radova je 60 tisuća kuna, a obnavljat će se 480 kvadrata kolnika. Radovi na postavljanju asfalta počet će tijekom sutrašnjeg dana.

banj004 banj001

Nestaje ‘bili put’ iza Banja: Za 10 dana asfaltirana ulica s nogostupom i rasvjetom

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.