Počelo postavljanje klizališta ispred OŠ Fausta Vrančića: Bajka na ledu otvara prvog dana Adventure i trajat će do 14. siječnja

Radnici su jutros počeli sklapati konstrukciju šatora za klizalište na Trgu Ivana Gorana Kovačića ispred Osnovne škole Fausta Vrančića. Klizalište svoja vrata otvara 6. prosinca, kada u Šibeniku počinje božićno-novogodišnji program Adventura 2017., a bit će otvoreno sve do 14. siječnja.

Generalni sponzor i ove je godine Gradski parking koji će djeci osnovnih škola i vrtića omogućiti besplatno klizanje u jutarnjem terminu od 9 do 14 sati radnim danima, izuzev blagdana i praznika.

17F28FEC-81BE-4FBE-8172-C40FD18782BF 12578159-689E-4ED3-87FD-EE78C9EC014A

– Želja nam je i ove godine doprinijeti blagdanskom ugođaju u Šibeniku, stoga smo se odlučili na isti koncept rada kao i proteklih godina. Sa 180 tisuća kuna Gradski parking sudjeluje kao sponzor klizališta, a osim besplatnih termina za djecu, klizalište će za sve građane biti otvoreno od 9 do 23 sata – kazao nam je direktor Gradskog parkinga Goran Bulat.

klizaliste2

Podsjetimo, Adventuru u Šibeniku 6. prosinca otvara TBF, a tijekom 27 dana u Perivoju Roberta Visianija nastupat će brojni poznati bendovi, među kojima i Mayales, Detour, Opća opasnost, Fenixi, Bagatini i Living room. Doček Nove godine održat će se na Poljani uz Elemental i Dubiozu Kolektiv, dok će reprizu Nove odraditi Neno Belan i Fiumensi.

Adventuru otvara TBF, zatvara Neno Belan! Evo što vas sve čeka tijekom 27 dana u Šibeniku

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.