Poznati lifestyle portal pronašao nekoliko razloga zašto posjetiti Šibenik već ovog tjedna

Poznati hrvatski lifestyle portal Journal.hr objavio je tekst o Krešimirovom gradu pod naslovom ‘Nekoliko razloga zašto biste trebali posjetiti Šibenik već ovog tjedna’.

‘Malo ljudi zna da je upravo Šibenik prvi grad na svijetu koji je imao uličnu rasvjetu. Takve priče čine ga još privlačnijim gostima koji iz sezone u sezonu u sve većem broju pristižu u ovaj biser Jadrana. Ako tome pridodamo i bogatu festivalsku tradiciju Šibenika, Michelinovom zvjezdicom ovjenčan restoran Pelegrini, sportske susrete i plaže, onda je Šibenik bez dvojbe vrijedno posjetiti. Iako je popis razloga zašto bi vas put trebao nanijeti u Šibenik i to baš ovoga tjedna podugačak, izdvojili smo 4 najvažnija’, piše Journal.hr.

Među razlozima za posjet Šibeniku navode predivan grad smješten u slikovitom zaljevu, gastronomiju, jednu od najprestižnijih svjetskih regata koja se održava do 27. svibnja, kao i hotel D-Resort.

journal
Screenshot/Journal.hr

 

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.