Predložite osobe koje bi po vama trebale dobiti priznanje Grada Šibenika

Ilustracija/Arhiva

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2017. godini, i to u kategorijama Nagrada Grada Šibenika za životno djelo, Nagrada Grada Šibenika, Plaketa Grada Šibenika, Grb Grada Šibenika i Priznanje počasnog građanina Grada Šibenika.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti trgovačka društva i ustanove, političke stranke, udruge građana i druge organizacije te sami građani.

Prijedlozi se podnose u pisanom obliku, a detalji sadržaja prijave, kao i obrazac za podnošenje prijedloga, objavljeni su u Javnom pozivu na web stranici grada Šibenika www.sibenik.hr.

Prijedlozi za dodjelu priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik  sa naznakom ‘Za dodjelu nagrada i drugih  priznanja Grada Šibenika’ ili putem pisarnice Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik do 31. kolovoza 2017. godine.

Ostale informacije u vezi javnog poziva moguće je dobiti u Tajništvu Grada Šibenika, na broj telefona 431-061, te slanjem upita na adresu tajništvo@sibenik.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.