Falafel, čvarci, kokteli, piva… Ovi ugostitelji i obrtnici držat će kućice na Adventuri!

Ivan Buvinić/Advent u Šibeniku

Rekordnih 40 prijava stiglo je ove godine za najam kućica u Perivoju Roberta Visianija u sklopu Adventure 2017., koja će započeti 6. prosinca i trajati do 1. siječnja. Prijavljeni u tri kategorije – Ugostiteljstvo, Slano i slatko te Trgovina, peteročlano povjerenstvo na čelu sa šibenskim dogradonačelnikom Paškom Rakićem odabralo je one najbolje.

U kategoriji Ugostiteljstvo među najboljih 11 ponuda odabrani su Obrt ‘ETP Charter’ na poziciji B4, ‘Pivovara 022’ na A1, ‘City Kebab’ na B6, ‘Maron sport caffe’ A5, ‘Kontranapad’ na poziciji A3, ‘Coctail event’ na A2, ‘UO Deda’ na B3, ‘UO Jastreb’ na poziciji A4, ‘Šibenska konoba’ na B1, ‘UO D&D’ na poziciji B5 i ‘Klub Šibenčana’ na B2, dok su ‘Ugostiteljski obrt Žana’ na poziciji C4, ‘Balaton’ na C2 i ‘Avarita Fritulini’ na C3 odabrani kao najbolji ponuditelji u kategoriji Slatko i slano.

kucice adventura pozicije

Od obrtnika, kućnih radinosti i udruga posjetitelji ovogodišnje Adventure moći će uživati u proizvodima Domaće radinosti Josip Škorić, Cvjećarnice Cvita, Domaće radinosti Branka, Domaće radinosti Šibenik, Udruge likovnih amatera Tempera, Likovne udruga More, Domaće radinosti Marija Lokas, Udruge navijača Funcuti 1983., kao i Udruga Inkluzija i Kamenčići.

Iz Grada i Turističke zajednice podsjećaju kako se odlukom organizatora ove godine kućice namijenjene trgovačkoj djelatnosti neće naplaćivati.

– Svi ponuditelji imaju obvezu potpisivanja Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika, od ponedjeljka 20. studenoga do petka 25. studenoga u radnom vremenu od 8 do 15 sati. Oni koji u navedenom roku ne pristupe potpisivanju Ugovora, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju – priopćeno je iz Turističke zajednice grada Šibenika.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.