‘Prvo pa muško’: Šibenčanin Antonio Barišić osvojio 48,5 tisuća kuna na Potjeri!

Šibenčanin Antonio Barišić, nekadašnji novinar HRT-a, danas zaposlenik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika,  književnik i uspješni brdski biciklist, osvojio je u današnjoj emisiji kviza Potjera visokih 48,500 kuna.

– Prezadovoljan sa jer tamo je svaki dobitak zapravo splet okolnosti, znanja, sreće i ekipe koja će te dopasti. Mene je potrefila super ekipa, jedino mi je žao što je Neven ispao, jer bi to vjerojatno bio najveći ‘bingo’ u Potjeri. Uvijek mi je želja bila zaigrati taj kviz, no dok sam radio na HRT-u nisam imao pravo nastupa. Evo sad sam konačno uspio u svojoj namjeri i bilo je ‘prvo pa muško!’ – kazao nam je vidno sretan Barišić.

Bare je u brzopoteznim pitanjima odgovorio točno na njih sedam i za ekipu ‘zaradio’ 24,500 kuna. Taj iznos odabrao je i u dvoboju s Međeralom, koji je rutinski odradio i vratio se na mjesto kapetana ekipe. U završnoj potjeri tročlana ekipa osvojila je ukupno 145,500 kuna, a pred lovcem Krešimirom Sučevićem-Međeralom bili su na dalekih 16 koraka.

– Danas slavimo, a od dobivenog novca nešto ćemo potrošiti za putovanje, ostatak za dnevne probleme Hrvata – našalio se Barišić koji je osvojenim dobitkom iznova potvrdio kako je šibenska kvizaška scena među jačima u državi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.