Radite li s djecom i mladima? Prijavite se na edukaciju Ardure i naučite sve o dramskoj pedagogiji

Udruga Ardura poziva sve zainteresirane učitelje, nastavnike, stručne suradnike u školama, volontere i druge osobe koje rade s djecom i mladima, da se prijave na edukaciju u sklopu projekta ‘Druga lica igralica’ i doznaju sve o dramskoj pedagogiji.

Edukaciju će provesti partnerska organizacija na projektu Hrvatski centar za dramski odgoj. Voditeljica edukacije je Nataša Jurić Stanković, profesorica hrvatskoj jezika i dramski pedagog s višegodišnjim radnim iskustvom u ovom području.

– Zainteresirane molimo da nas do 16. travnja zatraže prijavnicu i pošalju natrag ispunjenu na e-mail udruge udruga.ardura@gmail.com. Broj sudionika je ograničen i prednost imaju članovi i volonteri udruge, te djelatnici iz partnerskih institucija – priopćeno je iz Ardure.

Inače, projekt ‘Druga lica igralica’, koji financira Ministarstvo znanosti i obrazovanja, startao je u ožujku ove godine i cilj mu je osigurati djeci i mladima kvalitetno provođenje slobodnog vremena kroz radionice dramske pedagogije, te potaknuti korisnike na kreativnost i stvaralaštvo, upoznati ih s ljudskim pravima i podučiti pozitivnim obrascima ponašanja. Korisnici su djeca odnosno učenici osnovnih škola i mladi odnosno učenici srednje škole, motivirani i zainteresirani za sudjelovanje na radionicama dramske pedagogije koje se održavaju jednom tjedno u trajanju od dva sata u prostorijama Narančaste zgrade na banju i u Osnovnoj školi Jurja Šižgorića.

(FOTO: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.