Ribafish za vikend šibenske mališane vodi u avanturu, a Rudolf Štefan odraslima otkriva okuse Azije

Svima omiljeni Domagoj Jakopović Ribafish će u suradnji s zagrebačkim Play2day-em te timom Nacionalnog parka Krka povesti mališane u ekološku avanturu, dok će odrasli dobiti priliku savladati umijeće pripreme Azijske kuhinje pod budnim okom chefa Rudolfa Štefana i njegova Chef’s Stagea.

Svi mališani koji se žele dobro zabaviti, a pritom i nešto naučiti o očuvanju našeg planeta, dobit će priliku za to u subotu, 25. svibnja, na travnjaku ispred kluba Azimut. Ondje će ih u 10 sati dočekati poznati gastro novinar i radijski voditelj Domagoj Jakopović Ribafish.

Brojne zabavne i edukativne igre za mališane osmislili su članovi zagrebačkog zabavnog centar Play2day, specijaliziranog za osmišljavanje raznih rođendanskih, sportskih i obiteljskih aktivnosti, kao i kampova za djecu. U prosjeku, roditelji i djeca  od 4  do 12 godina na njihovim  izletima prehodaju oko 6-7 km, pritom savladavajući oko 10 radnih sportsko-edukativnih stanica. Sigurnost je, naravno, na prvom mjestu, stoga se na svakoj stanici nalazi kineziolog, a same igre se u najvećoj mjeri izrađuju od odbačenih materijala iz prirode. Svoj doprinos ovoj radionici dat će i članovi tima Nacionalnog parka Krka, koji će djeci također održati ekološku radionicu.

Odrasli će svoju priliku za učenje i dobru zabavu dobiti u nedjelju, 26. svibnja. S početkom u 10.30 sati, poznati chef šibenske konobe i vinoteke Pelegrini i pokretač gastronomske radionice Chef’s Stage Rudolf Štefan, održat će radionicu pripreme Azijske kuhinje na Trgu 4 bunara. Budući da je broj sudionika ograničen na deset ljudi, prijave za radionicu primaju se putem Instagram profila Croatian Travel Festivala do petka, 24. svibnja u podne, a o sretnim dobitnicima odlučit će metoda slučajnog odabira.

Program ovogodišnjeg Croatian Travel Festivala otvoren je u ponedjeljak, 20. svibnja i traje do nedjelje, 26. svibnja.

(Foto: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.