Sajam ploča i stripova u subotu u Šibeniku: Izložite, prodajte i zabavite se na koncertu Moskaua

Peto izdanje manifestacije Long Play Day, šibenske inačice Records store dayja, održat će se ove subote ispred Azimuta.

Long Play Day podrazumijeva jutarnji izložbeno – prodajni sajam ploča i stripova od 11 do 14 sati te večernji koncert glazbeno – performerskog kolektiva Moskau iz Zagreba, koji je ujedno ovogodišnji ambasador šibenske verzije Svjetskog dana prodavaonice ploča!

– Ispred Azimuta i ove godine, treće subote u travnju, očekujte šušur i sjajnu atmosferu. Za glazbeni repertoar u jutarnjem dijelu pobrinut će se Stipe Jazzy Širinić, Tomy i Bake Jr koji će vrtiti, što drugo nego ploče – poručuju organizatori Long Play Day-a, Kulturna udruga Fotopoetika i Azimut uz podrušku CD shopa Butiga i Grada Šibenika.

Vremena za prijave izlagača stripova i ploča još uvijek ima, stoga ako ima netko tko bi se pridružio izložbeno – prodajnom sajmu, javiti se može mailom na fotopoetika@gmail.com ili pozivom na 098/915 1142.

ploce long play day

Iza 14 sati slijedi pauza u programu do večernjeg koncerta ovogodišnjeg ambasadora LP dana.

Koncerti glazbeno-performerskog kolektiva Moskau iz Zagreba izuzetni su doživljaji na mnogim razinama. Njihov dupli album ‘Violence & Sorrow’ kritika je proglasila jednim od najboljih domaćih izdanja prošle godine. Riječ je o punokrvnom albumu koji ne pati od sklepane lo-fi produkcije, već nudi ‘mračnu’ raskoš.

– U Azimutu ćemo dio materijala s njihovog prvijenca čuti na kraju koncerta. Naime, Moskau su za Long Play Day u Šibeniku pripremili izvedbu kompletnog materijala s ‘White Light/White Heat’, kultnog albuma The Velvet Undergrounda te će tako proslaviti pedesetu obljetnicu od objavljivanja ovog alternativnog remek-djela – poručuju organizatori.

Upad na koncert je također besplatan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.