Saznajte kako sve možete koristiti EU sredstva. I u Šibeniku besplatne edukacije za pojedince

Besplatne edukacije o korištenju Europskih fondova za pojedince bit će održane 10. lipnja u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ s počekom u 10 sati i to sklopu događaja ‘Regionalni dani EU fondova’, koji se održavaju u 30 gradova diljem Hrvatske.

Događaj je namijenjen svim zainteresiranim pojedincima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Uz interaktivnie radionice, panel diskusije i edukativne sadržaje, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima i to sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.Edukacije će pozdravnim govorom otvoriti šibenski gradonačelnik Željko Burić i predstavnik Ministarstva razvoja i fondova Europske unije, a informativni dio započet će panel raspravom ‘Razvoj Šibenika kroz fondove Europske unije’ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije, nakon čega će uslijediti stručna predavanja pod nazivom ‘EU fondovi kao mogućnost financiranja’.

Također, nakon stručnih predavanja, Boris Pekić iz UHY Savjetovanja održat će interaktivnu radionicu ‘Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj’ na kojoj će predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s  procesom prijave putem AGRONET aplikacije.  Na kraju svega, sudionici će imati mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Prijaviti se možete OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.