Šesteročlana obitelj treba pomoć: Fali im hrane i potrepština, jednom djetetu prijeti i izbacivanje iz vrtića…

Agenti dobrote Šibenik pokrenuli su novu akciju za pomoć obitelji sa četvero djece u dobi od 4, 8, 10 i 11 godina. Potrebna im je hrana, higijenske potrepštine i stvari za najmanje dijete.

– U dugu su za struju 2.000 kuna, žive u podstanarima, plaćaju stan 2.500 kuna koji je u lošem stanju… Režije su prevelike za ovu obitelj, djetetu prijeti izbacivanje iz vrtića zbog duga od 1.620 kuna i nova ovrha ako se dug ne podmiri… Potrebna im je hrana, pelene broj 6, vlažne maramice i ostale higijenske potrepštine – izvijestili su Agenti dobrote.

Kažu kako su dosad kupovali hranu i knjige na karticu koju sada više ne mogu otplaćivati jer se dug popeo na 12 tisuća kuna.

– Dragi ljudi, potrebni ste nam za ovu obitelj. I ono malo ako imate viška, pomozite nam da spasimo dječicu. Znate i sami koliko je milosno pomoći – napisali su između ostalog šibenski Agenti dobrote na Facebooku.

Za više informacija, obratite se Agentima u inbox.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.