‘ŠI Meet’ organizira božićni donatorski susret: Prikupljaju pomoć za Ivana Orbanića, momka koji je već osam godina u komi

Prvi božićni donatorski susret ljubitelja automobila bit će održan 22. prosinca na gatu Vrulje za Ivana Orbanića, momka koji je u komi već osam godina nakon što je doživio tešku prometnu nesreću, a cijeli susret organizira šibenska udruga ljubitelja automobila ‘ŠI Meet’.

– Susret je zamišljen na način da svi koji imaju bilo kakav automobil dođu, jer ne postoji nikakvo ograničenje što se tiče dobi i spola sudionika, te marke, sređenosti ili starosti automobila. I svima koji dođu svojim limenim ‘ljubimcem’ bit će uručen poklon dobrodošlice – kazao je Denis Goreta, predsjednik udruge ‘ŠI Meet’, te dodao kako im je to je prvi božićni susret ali ne i prvi općenito.

Podsjetimo, prvi natjecateljski meet održan je 19. kolovoza na parkingu Dalmare centra, a u kojem je sudjelovalo oko 80 automobila iz cijele Hrvatske i šire. Sada ekipa iz ‘ŠI Meet-a’ najavljuje i drugi ‘Car Style Susret’ za 18. kolovoza sljedeće godine na istom mjestu.

Ekipa šibenskih ljubitelja automobila udružila se i s drugim klubovima iz Hrvatske u donatorskoj akciji ‘Za djecu’ koja traje cijeli prosinac i u sklopu koje skupljaju pomoć djeci kojoj je to potrebno.

– Mi smo tako u suradnji s Gradom i udrugom Aurora odlučili pomoći u kupovini lifta djeci s invaliditetom za bazen. Dakle, aktivni smo na svim područjima, isto tako sad od nove godine upisujemo i nove članove Udruge, pa pozivamo sve koji vole ove naše aktivnosti da nam se jave slobodno, bilo putem službene stranice ili preko maila: udruga.si.meet@gmail.com – zaključuje Goreta i zahvaljuje Gradu Šibeniku, šibenskoj Turističkoj zajednici, Gradskom parkingu i Lučkoj upravi koji su pomogli organizirati susret.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.