Šibenčani, prijavite projektnu ideju na EU Boot Camp

Imate projektnu ideju, a ne znate kako je razviti u projekt? Imate projekt, a ne znate kako ga pripremiti za EU fondove? Prijavite svoju projektnu ideju na EU Boot Camp 2017., poručuju iz šibenske gradske uprave.

Projektnu ideju mogu prijaviti privatne i javne tvrtke, ustanove, škole, udruge i druge pravne osobe. Projekt će, uz pomoć devet mentora, razvijati jedan od polaznika programa u razdoblju od 18. rujna do 8. prosinca 2017. godine.

– EU Boot Camp 2017. provodi se pod pokroviteljstvom Grada Šibenika. Primamo osam projektnih ideja klijenata za koje će razvoj projekta biti u potpunosti besplatan. Kriteriji za odabir projektne ideje su da ideja mora biti jasno postavljena i ostvariva te da ima potencijal financiranja od strane EU fondova – istaknuli su u gradskoj upravi.

Ideju možete prijaviti od 16. do 31. kolovoza, a predlagatelji ideja bit će kontaktirani u tjednu od 12. do 15. rujna. Bit će odabrano osam ideja koliko će biti i polaznika programa koji će vaše ideje razviti u projekt. Ovdje možete prijaviti projektnu ideju, dok više o programu EU Boot Campa možete saznati na ovom linku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.