Šibenik će ponovno imati knjižaru u centru grada

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić u pratnji predstavnika zagrebačke izdavačke kuće V.B.Z. obišao je danas gradski prostor u Ulici Ivana Pribislavića u kojem će navedena tvrtka u narednih nekoliko mjeseci otvoriti svoju knjižaru te će time Šibenik u centru grada ponovno imati knjižaru.

– Drago nam je što će nakon zatvaranja knjižare ‘Matica’ u prostoru u Pribislavićevoj ulici, grad Šibenik opet u samom centru grada dobiti knjižaru na zadovoljstvo svojih građana, što nam je i bio prioritet prilikom raspisivanja natječaja za zakup ovog gradskog prostora. V.B.Z. je velika izdavačka kuća te bi u narednih nekoliko dana trebali potpisati ugovor nakon čega će uslijediti primopredaja prostora te njegovo uređenje i opremanje- istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

 Zagrebački V.B.Z. bio je najpovoljniji ponuditelj na natječaju koji je za taj poslovni prostor ukupne površine od 84 četvorna metra raspisao Grad Šibenik.

vbz1

Podsjetimo, Knjižara Matica, posljednja knjižara u Šibeniku, zatvorila je svoja vrata sredinom listopada.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.