Šibenska riva zatvara za promet. Lokali će za doček raditi produženo, a parking će biti besplatan

Promet šibenskom rivom bit će zatvoren u nedjelju od 18 do 19,30 sati zbog humanitarne akcije ‘Šibenik daruje’ kada će građani s rive u zrak pustiti preko tisuću lampiona.

Podsjetimo, humanitarna tombola u kojoj mogu sudjelovati svi koji su kupili lampione održat će se na pozornici u Parkiću šibenske Adventure s početkom u 18,30 sati. Lampioni se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti dan održavanja manifestacije u Parkiću i na šibenskoj rivi od 11 do 13 sati te od 17 do 19 sati. Sav prihod prikupljen od prodaje namijenjen je udruzi Aurora – oboljelima od cerebralne i dječje paralize i ostalim tjelesnim invalidima Šibensko-kninske županije za izgradnju lifta na bazenu u Crnici.

Nadalje, kako su izvijestili iz šibenske gradske uprave, zbog organizacije dočeka Nove godine i koncerta na pozornici na Trgu Pavla Šubića ispred zgrade Županije, na Silvestrovo od 21 sat bit će zatvoren promet duž šibenske rive.

– U novogodišnjoj noći ugostiteljski objekti iz skupine restorana i barova na području grada Šibenika mogu raditi do 4 sata, a puštanje glazbe ispred svih ugostiteljskih objekata na području grada dozvoljeno je do 3 sata – priopćeno je iz gradske uprave.

Pozivaju stoga građane da svoja vozila tijekom novogodišnje noći parkiraju na parkiralištu TEF koje će za tu prigodu raditi od 31. prosinca do 1. siječnja, a korištenje parkinga bit će besplatno. Također, od Stare godine od 14 sati do 2. siječnja u 7 sati parking se neće naplaćivati niti na uličnim parkiralištima niti na rampom reguliranim parkiralištima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.