Škola gitare na bazi sluha i radionica znakovnog jezika, tek su dio iznenađenja iz Gradske knjižnice

Ovogodišnje zimske praznike osnovnoškolci i srednjoškolci mogu provesti u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić koja organizira razne kreativne radionice te školu gitare na bazi sluha.

Damir Mimica, voditelj splitske Udruge Glazbene niti ljubavi, organizira Školu gitare na bazi sluha, a radionica je namijenjena učenicima od drugog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole koji su početnici u sviranju. Prvi ciklus Škole trajat će od 2. siječnja do 5. siječnja, a potom svake druge subote do Uskrsa. Iz radionice napominju da svi sudionici moraju doći s klasičnom gitarom s plastičnim žicama, s tim da im prva dva sata neće trebati. Broj polaznika je ograničen.

Radionica izrade origamija bit će održana na Dječjem odjelu pod vodstvom Luke Barižona, a namijenjena je osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Sudionici će o terminima održavanja radionice biti naknadno obaviješteni.

Također, na Dječjem odjelu, bit će organizirana radionica znakovnog jezika koju će zainteresirani polaznici moći pohađati srijedom i petkom, od 2. siječnja do 15. veljače s početkom u 11 sati, a u trajanju od sat vremena. Ukupno 14 radionica voditi će učiteljica Kristina Aužina.

Na radionice se možete prijaviti osobno na Dječjem odjelu, na broj 022 201-280 ili slanjem poruke u inbox  Facebook stranice Gradska knjižnica Juraj Šižgorić.

(FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.