Sud u Šibeniku upozorio buduće poslodavce mladića: ‘Nije dolazio na posao kad je Hajduk gubio, a stalno je gubio’

Voditeljica programa stručnog osposobljavanja na Općinskom sudu u Šibeniku, u svom izvješću za budućeg poslodavca u vezi mladića koji je odradio taj program, napisala je da bi trebalo provjeriti kako Hajduk igra i da slijedom navedenog planiraju koje poslove mladić može obavljati u takvom psihofizičkom stanju.

‘Polaznik je sve vrijeme stručnog osposobljavanja redovito izostajao s posla i to kad je Hajduk gubio, a kako je Hajduk tijekom 2016. godine redovito gubio, imenovani je redovito i izostajao. Hajdukovi loši rezultati odrazili su se i na njegov rad, a naročito na njegovu komunikativnost. Uglavnom, budućeg poslodavca upozoravamo da da vodi računa o rezultatima Nogomentnog kluba Hajduk i da slijedom navedenog planira koje poslove imenovani može obavljati u takvom psihofizičkom stanju’, piše voditeljica programa stručnog osposobljavanja, a fotografija tog izvješća završila je na Facebooku.

23167970_10213370772840458_8072122673310166497_n
Facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.