Teniskim terenima na Šubićevcu 600 tisuća kuna za natkrivanje: ‘Želimo dodatno podići kvalitetu treniranja’

????????????????????????????????????

Grad Šibenik dobio je oko 600 tisuća kuna za natkrivanje teniskih terena na Šubićevcu u sklopu projekta koji je prijavljen u suradnji s Teniskim klubom Šubićevac, a uz potporu Hrvatskog teniskog saveza.

– Grad Šibenik je u posljednjih pet godina u sportske objekte uložio nešto manje od 20.000.000,00 kuna. Danas većina  gradskih klubova ima izvrsne uvjete za rad, a to se posebno odnosi na udruge koje djeluju u Sportskoj dvorani Baldekin, Sportskoj dvorani Miminac, Sportskoj dvorani Ljubica, Stadionu Šubićevac te Sportskom centru Ražine Donje. Natkrivanjem teniskih terena dodatno ćemo podići kvalitetu treniranja ovog sporta koji je, podsjetimo, iznjedrio i člana Hrvatske Davis Cup reprezentacije, našeg Franka Škugora – kazao je dogradonačelnik Paško Rakić.

Inače, na Javni poziv Središnjeg državnog ureda za šport prijavljeno je 239 projekta, a sredstva u visini od oko osam milijuna i 750 tisuća kuna će biti raspoređena na 22 najbolje ocijenjena projekta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.