Turbo subota na klizalištu: Zatvorite sezonu klizanja uz hitove devedesetih

Šibensko klizalište Faust u nedjelju, 14. siječnja zatvara svoja vrata za ovu sezonu, ali prije toga Šibenčanima nudi turbo subotu ispunjenu brojnim sadržajima za sve uzraste.

 

U 13 i 14 sati posljednji trening imati će dvije grupe škole klizanja, a za savladane tehnike klizanja polaznici će biti nagrađeni diplomama.

U terminu od 15 do 16 sati bit će održano natjecanje Šibenska Zimska Olimpijada na kojoj će sudjelovati četiri ekipe koje će za svoj trudi dobiti priznanja i pridogne nagrade.

Subota navečer rezervirana je za studentski tulum. Dvoje studenata u neprekinutom terminu od 20 do 23 sata može klizati uz jednu plaćenu ulaznicu.

– Mi smo se na klizalištu pobrinuli za animaciju, dobru zabavu i pokoju prigodnu nagradu. Klizati će se uz najveće dance hitove 90-ih godina.  After patry je u The Godfather night baru gdje će domaćini studente sa ulaznicom s klizališta počastiti pićem dobrodošlice – poručuju iz Klizališta Faust.

Nedjelja 14. siječnja je posljednji dan klizanja u ovoj sezoni.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.