U Amadria parku počela 31. Proljetna škola školskih knjižničara: ‘Vrijednost knjige i dalje je neprocjenjiva’

Proljetna škola školskih knjižničara Republike Hrvatske, 31. po redu, započela je jučer u Amadria parku i trajat će do četvrtka. Katolička osnovna škola uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje domaćin je manifestacije.

Svečano otvaranje održano je u hotelu Ivan, a okupljenima se uz organizatore obratio i zamjenik gradonačelnika grada Šibenika Paško Rakić, dok su u prigodnom programu  otvorenja nastupili učenici Katoličke škole.– Knjižnica je u svakoj školi najugodnije mjesto u koje svako dijete rado dolazi jer im otvara mogućnost  istraživanja novih informacija i novih svjetova te bez obzira koliko nam modernizacija i globalna povezanost informacijskog sustava donose prednosti, vrijednost knjige je i dalje neprocjenjiva – kazao je Rakić.

Inače, državni stručni skup je međunarodnog karaktera te okuplja sudionike, knjižničare  iz osnovnih i srednjih škola. Katolička osnovna škola uz podršku Agencije za odgoj i obrazovanje, domaćin je manifestacije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.