‘Web i društvene mreže’: Urbani centar priprema još jednu izvrsnu besplatnu radionicu

Besplatna radionica pod nazivom ‘Web i društvene mreže’ održat će se ovog četvrtka s početkom u 16.30 sati u Urbanom centru na Starom pazaru, gdje će Ana Penović iz vodeće hrvatske agencije za content marketing Jasno&Glasno govoriti polaznicima o važnosti web stranice i profilu na barem jednoj društvenoj mreži ako želite uspješan tržišni nastup.

– Prvi dojam o vama potencijalni korisnici, kupci, investitori i partneri će steći pregledom vaših digitalnih kanala stoga je ključno planiranju i komuniciranju u online prostoru posvetiti pažnju i vrijeme. Polaznici će na radionici naučiti kako osmisliti, koncipirati i planirati internetsko odredište, te kako odabrati i upravljati profilima na onim društvenim mrežama na kojima će uspješno komunicirati te promovirati svoje usluge i proizvode – poručuju iz Urbanog centra.

Radionica je namijenjena onima koji po prvi put pokreću web stranicu i onima koji je već posjeduju i žele je unaprijediti, a bit će izuzetno korisna i za sve one koji žele po prvi put iskoračiti na društvene mreže ili pak poboljšati društveno-mrežnu komunikaciju.

– Uz praktična znanja poput osnovnih pravila u planiranju weba, načinima na koje se osmišljava sadržaj za digitalne kanale i zakonitostima nastupa na pojedinim društvenim mrežama, polaznicima će na najboljim i najgorim primjerima iz domaće i inozemne prakse pokazati kako, bez obzira na budžet i ljudske resurse koji im stoje na raspolaganju, mogu uspješno komunicirati i prodavati u online prostoru – objašnjavaju iz Urbanog centra.

Broj mjesta na radionici je ograničen, stoga se možete prijaviti preko Facebook stranice ili na broj 022 310 855 od 9 do 15 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.