Zablaće se šminka za sezonu: Javni radovi nisu baš nešto plaćeni, ali je dobro raditi u prirodi

Javni radovi u punom su jeku na cijelom šibenskom području. Bujanje raslinja potaknuto sunčanim danima sada je glavna preokupacija svih koji su dobili posao na javnim radovima. Pripremaju se sva naša turistička mjesta za sezonu i goste, a tako je i u Zablaću.

zablace6

Na javnim radovima zaposlen je i Dražen kojeg smo zatekli u orezivanju tamarisa na zablaćkoj rivi.

– Na javnim radovima sam zaposlen od prosinca prošle godine i radit ćemo, mislim, do 4. lipnja. Nije baš velika plaća, ali mogu reći da sam zadovoljan. Dobro je raditi u prirodi, radim nešto korisno pa je s te strane dobar posao. Bio sam nezaposlen i prihvatio sam ovaj privremeni posao bez puno razmišljanja. Znao sam da će ovo potrajati samo šest mjeseci i da je to posao koji nije baš dobro plaćen, ali će mi neko vrijeme pokrivati životne potrebe. U međuvremenu tražim neki drugi posao. Bilo je puno dana s lošim vremenskim prilikama pa nismo mogli baš sve obaviti, ali sad je vrime dobro pa je lakše raditi. Jedna grupa radi s jačom mehanizacijom kod tvrđave, a nas dvojica ove malo lakše poslove ovdje u samom Zablaću, kaže nam Dražen.

zablace1 zablace2 zablace4 zablace5 zablace7

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.