Zašto je još uvijek ‘GUP s greškom’ na stranicama Grada Šibenika?

Kada iz SDP-a odapinju strelice prema šibenskoj gradskoj upravi prozivajući ih za nerad i nesposobnost stručnih službi to ponekad zvuči kao uobičajeni ‘oporbeni folklor’. Međutim kada danima nakon utvrđene ‘tehničke greške’ u GUP-u na službenim stranicama Grada Šibenika i dalje stoji ‘GUP s greškom’ teško je ne reći oporbi da su potpuno u pravu.

I u četvrtak su iz šibenskog SDP-a tvrdili kako u GUP-u Šibenika nema benzinskih crpki, ni one na Vanjskom ni one ‘sporne’ na šibenskoj rivi. U tomu ih ne demantira službeno objavljeni i svakome dostupan dokument na stranicama Grada Šibenika u kojem uz tekst u legendi GUP-a uopće nema oznake za benzinske crpke, niti su te oznake vidljive na grafičkim prilozima. Na istom grafičkom prilogu, međutim, benzinska crpka ‘Stara kava’ ima jasno označenu zonu IS (infrastruktura).

gup-stara-kava

gup-pumpe

Ako je i bila ‘tehnička greška’ u proceduri usvajanja GUP-a, a prošlo je sasvim dovoljno vremena da netko odradi ‘popravak’ i skine ‘GUP s greškom’ sa stranica Grada, kako nazvati to što je on još uvijek tamo? Oporba je to već nazvala pravim imenom.

gup1

gup2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.