Zašto su žene bolje poduzetnice? Doznajte u ponedjeljak na predavanju Tracy Gray

Zašto su žene bolji poduzetnici, kakve prihode njihove tvrtke ostvaruju te kako (i zašto) treba investirati u tvrtke koje vode žene – doznajte na besplatnom predavanju utjecajne američke investitorice.

Jedna od najutjecajnijih američkih poduzetnica Tracy Gray stiže nam u Šibenik u ponedjeljak, 18. rujna kako bi održala predavanje o važnosti i razlozima za ulaganje u žene-poduzetnice.

Nakon iznimno uspješne karijere, Tracy Gray u Los Angelesu je osnovala venture capital grupu The 22 Capital Group koja ulaže u kalifornijske tvrtke kojima upravljaju žene i manjine. Uz to, osnivačica je neprofitne organizacije We are enough putem koje ženama u poduzetništvu olakšava pristup kapitalu te ih educira kako i zašto da investiraju u druge tvrtke u ženskom vlasništvu

Tracy širom svijeta drži predavanja o važnosti poticanja žena da se bave poduzetništvom. Mnoge od njih nemaju dovoljno vjere u sebe, misle da ne mogu same, ali ona im poručuje suprotno:

‘Žene su bolji investitori od muškaraca. sistematične smo i vrlo oprezne pri ulaganju i ne upuštamo se u rizike. Osim toga, brojne projekcije pokazuju kako je povrat uloženog kapitala u tvrtkama koje vode žene veći od 50 posto, dok je povrat od prodaje oko 42 posto.’

Predavanje će se održati na Tvrđavi Barone, u ponedjeljak, 18. rujna, u 18 sati i potpuno je besplatno. Prijavite se čim prije i osigurajte svoje mjesto na predavanju ove inspirativne poduzetnice i investitorice.

Rezervirajte svoje mjesto: http://bit.ly/TracyGray

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.