Zatonski Pikado klub organizira humanitarni turnir. Konačna ‘meta’ su potrepštine za mališane u vrtiću

Pikado klub Buža Zaton organizira humanitarni pikado turnir ‘Veliki za malene’ 3. studenog s ciljem prikupljanja sredstava pomoću kojih žele kupiti pribor za crtanje, igračke i ostale potrepštine za najmlađu djecu u dječjem vrtiću Veslo u Zatonu.

– Pozivamo sve Zatonjane, kolege pikadiste iz županije i sve ljude dobre volje da se odazovu i uplatom kotizacije za turnir, dobrovoljnim prilogom ili jednostavno ako imate viška igračaka, lopti i sličnih potrepština, da iste na dan turnira donesete u Bužu i tako pomognete da naši najmlađi provedu svoje najljepše dane što ugodnije – poručuju iz zatonskog Pikado kluba.

Kotizacija za turnir iznosi 40 kuna, a igrači će igrati po sistemu 501 MO, na klasičnu turnirsku listu.

Turnir počinje u 19 sati, dok će Buža, prostor pokraj pošte u Zatonu u kojem igrači redovno vježbaju, biti otvorena od 17 sati.

– Pikado klub Buža će za sve sudionike organizirati prigodnu zakusku, te zabavni dio programa, dok će najbolji na turniru osvojiti simbolične nagrade – izvijestili su iz kluba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.