Zbog utakmice Šibenik – Hajduk policije će u srijedu biti na svakom kantunu, a promet će biti preusmjeravan

Policije će u srijedu već od ranog jutra biti na svim punktovima u gradu kao i na prilaznim pravcima zbog odigravanja nogometne utakmice između Šibenika i Hajduka s početkom u 16 sati na stadionu Šubićevac.

Prije početka utakmice, izvijestili su iz Policijske uprave šibensko-kninske, od 12,30 sati promet s Ulice bana Josipa Jelačića bit će preusmjeren na Ulicu bana Ivana Mažuranića, osim za stanare i korisnike odgojno-obrazovnih ustanova, sve dok bude bilo potrebe za tim.

Promet državnom cestom na potezu Šibenik – Knin iz pravca A1 prema Šibeniku kroz tunel Dumbočica bit će povremeno preusmjeravan prije tog tunela preko ceste kroz Dubravu.

– Pozivaju se građani da u što većoj mjeri koriste javni prijevoz i slijede upute prometne policije kako bi se izbjegle prometne gužve – pozivaju iz PU šibensko-kninske.

Također, policija poziva gledatelje da na stadion dođu najkasnije sat vremena prije početka utakmice kako bi se izbjegle gužve na ulazima na stadion. Ulaz na tribinu istok bit će otvoren od 13 sati, a zapad od 14 sati.

– Djelatnici ove Policijske uprave će prije, za vrijeme i nakon utakmice, vršiti foto i video snimanje na prostoru stadiona, kao i na prilaznim pravcima stadionu, a posebno pozivamo sve posjetitelje ovog sportskog natjecanja da poštuju odredbe  Zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima – priopćeno je iz PU šibensko-kninske.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.