Želite naučiti miksati, praviti sirovu hranu ili namještaj? Sve to možete u ‘Narančastoj zgradi’

Klub mladih Eneter organizira tri zanimljive radionice za sve zainteresirane tijekom rujna u Narančastoj zgradi.

Jedna od njih je DJ radionica koja je zamišljena kao druženje uz glazbu, upoznavanje sa osnovma DJ-anja i modernim DJ alatima.  Svrha radionice je zainteresiranima približiti pojam DJ muziciranja te učenje osnova.

Radionica će biti održana u termina u trajanju od 18  do 21 sat. Prvi termin je 15. rujna  kada će biti organizirano upoznavanje polaznika radionice, razgovor o događajima bitnim za razvoj moderne DJ kulture i razgovor o tehnikama i instrumentima.

U drugom terminu, sutradan, bit će organizirano upoznavanje s osnovnim DJ mikserom i trenutačno najpopularnijim softverom za sviranje, Native Instruments Traktorom.

Tijekom trećeg termina, 22. rujna, polaznici će se upoznavati i raditi s Pioneer CDJ playerima i njihovim softverom za pripremu i organizaciju glazbe, Rekordboxom. Dan poslije evaluirat će se rezultati i družiti uz DJ-anje sudionika radionice.

Također, bit će organizirana i radionica zanimljivog naziva Vegaonica na kojoj će svi polaznici moći naučiti kako se rade sirove torte i kolači. Planirane su dvije radionice koje počinju sredinom rujna. Naravno da će oni koji budu na radionici imati priliku i degustirati, a sigurni smo i uživati u slasnim preparacijama.

U Narančastoj zgradi će e održati i radionica izrade namještaja koja počinje 24. rujna u 18 sati. Plan je izrada funkcionalnog namještaja kojeg koristimo u svakodnevom životu.

Sve radionice su u trajanju od tri sata i kako je broj polaznika ograničen, iz Kluba mladih poručuju da bilo bi dobro da se odmah prijavite na sibenska.udruga.mladih@gmail.com tako što ćete poslati: ime, prezime, broj mobitela i naziv radionice na kojoj želite sudjelovati.

Radionice su besplatne, a financirane su od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.