Zimski praznici u Knjižnici: Od Minecrafta do izrade priča i Malog chefa o’ financija

Gradska knjižnica Juraj Šižgorić za zimske praznike pripremila je brojne radionice za najmlađe.

Minecraft radionica održat će se 5. siječnja s početkom u 11 sati, a na njoj će djeca imati priliku upoznati se s tom popularnom računalnom igricom. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na dječjem odjelu Knjižnice.

Inače, Minecraft je sandbox video igra koju je izumio švedski programer Markus ‘Notch’ Persson i kasnije ju je razvijao Mojang. Minecraft kreativnim igračima dopušta izgradnju tvorevina od kocaka u postupno generiranim 3D svjetovima.

Na radionici ‘1, 2, 3 priča!’ djeca će ispričati priču kroz pokret, pjesmu i lutke. Radionice će seodržati 3. siječnja, 5. siječnja, 9., 10. i 12. siječnja s početkom u 10.30 sati.

‘Mali chef o’ financija’ naziv je radionice za djecu koja će učiti načine upravljanja novcem. Voditeljica radionice je Anita Perkov Kalebota, a radionicu organizira Udruga Franak. Održat će se 8., 9. i 10. siječnja s početkom u 10.30 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.