Zrinka Posavec i u Šibeniku: ‘Nakon njenih koncerata publika izlazi s osmjehom na licu’

Kantautorica Zrinka Posavec po prvi put će održati koncert u šibenskom kazalištu 23. svibnja s početkom u 20 sati.

Na repertoaru će tako biti pjesme koje inače pripadaju Panoniji, Međimurju, Dalmaciji i njezinoj rodnoj Slavoniji kao što je pjesma  ‘O jesenske duge noći’. Također, posjetitelji će imati priliku poslušati i neke autorske skladbe poput ‘Za tebe’, ‘Ako želiš moje srce’ no i neke od najpoznatijih pjesama sevdaha poput ‘Kad ja pojdoh na Bentbašu’.

Uz sve to, Zrinka će prisutnima predstaviti i neke pjesme iz svoje zbirke poezije ‘Soba za buđenje’, a na pozornici će joj se pridružiti vrsni glazbenici okupljeni u ansambl –  Kristina Bjelopavlović Cesar na klaviru, Mario Igrec na gitari, Borna Šercar na udaraljkama i Goran Delač na kontrabasu.

– Posavec je iznimno talentirana pjevačica, kantautorica, pjesnikinja, profesorica, glazbena pedagoginja a ponekad i stand up komičarka, budući da su njeni koncerti prožeti najljepšim pjesmama, melodijama i stihovima no i zanimljivim iskustvima koje glazbenica dijeli s publikom, uz koja se redovito svi nasmiju. Nakon njenih koncerata publika izlazi s osmjehom na licu, ispunjeni najljepšim glazbenim trenucimaizvijestio je Željko Koloper, producent u HNK Šibenik.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.