FOTO: PETAR BARANOVIĆ: Razočaran sam slabim rezultatom u Šibeniku!

Nakon izlaznih anketa  prema kojima je podjednak broj glasova HDZ-u  i SDP-u, Petar Baranović, nositelj liste Naprijed Hrvatska u IX izbornoj jedinici, koji se s članovima liste nalazi u prostorijama stranke Reformisti,  za Šibenski portal  prokomentirao je loš rezultat koalicije :

reformisti (3)

-Da, rezultat je lošiji od očekivanog. Prema osobnim procjenama, jako teško se može ‘potegnuti’  mandat. Osobno sam jako razočaran rezultatima u gradu Šibeniku, iako smatram da sam kao saborski zastupnik, u odnosu na druge kolege u Saboru, dobro obavio posao. Šibenik mi je bio u fokusu i očekivao sam bolji rezultat. I mene kao čovjeka, ali i kao stranku, ovo motivira da se preispitam.  Trebat će prespavati i složiti nov koncept- kazao je Baranović, uz pojašnjenje da je kampanja unutar stranke pokazala tko koliko može dati. – Slijede unutarstranački izbori- najavio je Baranović.

reformisti (2)

Također, zahvalio je i svim građanima koji su zaokružili njegovo ime: -Svim građanima zahvaljujem na preferencijalnom glasu i ukazanom mi povjerenju. To povjerenje je obvezujuće-reformisti (1)

Baranović se osvrnuo i na izjednačene rezulatate izlaznih anketa  dviju najjačih stranki. –Vrijeme će pokazati koliko je ispravna ovakva  odluka građanstva. Ipak, građani su  tako odlučili i to treba poštovati..  Biti će teško u ovakvoj konstelaciji snaga sastaviti stabilnu vladu koja će se moći nositi s generalno lošim stanjem u državi-

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.