A gdje vam je zatvor? – bili su znatiželjni mališani OŠ Tin Ujević

Kako bi se bolje upoznali s radom policajaca u njihovim svakodnevnim poslovima te policiju doživjeli kao prijatelja djece, jutros su djeca iz  drugog i trećeg razreda OŠ Tin Ujević, sa učiteljicama Loredanom Huljev i Goranom Škugor, posjetili Policijsku postaju u Šibeniku.

djeca policija 1

Čim su ušli u postaju pitanja nisu prestajala izlaziti iz njihovih usta.  Policijskim službenicima zaduženim da ih bolje upoznaju sa njihovim radom nije bilo jednostavno odgovoriti na sva pitanja, a najviše ih je zanimalo gdje se nalazi zatvor.

djeca policija  2

Uz puno strpljenja djeca su obišla skoro sve prostorije u kojima se događaju najzanimljivije stvari u policijskom životu, a najinteresantnije im je bilo u sobi za ispitivanje koja ima neprozirno staklo.

djeca policija  3

Kratkim ali zanimljivim i edukativnim obilaskom djeca nisu skrivala svoje zadovoljstvo. Uz puno pitanja na koje su dobili odgovor te nekoliko koja su, na njihovu žalost,  morali ostati tajna, djeca su se, puni impresija, vratila na nastavu, a  policajce, uz  srdačan pozdrav, ostavili da u miru obavljaju svoje svakodnevne zadaće.

djeca policija  4

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.