Bogat program dolačkih ugostitelja za Valentinovo

Bliži se Dan zaljubljenih, a ugostitelji u Docu dočekat će ga više nego spremni! Za Valentinovo ponovno udružuju snage i nude ljubavnim parovima, ali i onima koji tek trebaju upoznati svoju bolju polovicu, raznovrstan i bogat program u znaku Amora!

Duž najstarijeg i najšarmantnijeg dijela Šibenika, dolački ugostitelji u petak, 14. veljače upriličit će romantičnu atmosferu uz nastupe bendova uživo i čitavu lepezu glazbenih žanrova, a pripremili su i posebne nagrade, gratis pića i popuste za parove.

Krenimo redom. U caffe baru Skipper na repertoaru je reggae večer, za što će biti zaduženi dečki iz šibenskog Bass Matters Crewa. U opuštenoj, chill atmosferi, svi zaljubljeni parovi dobit će i 20 posto popusta na sva pića.

Prošećete li do bara Domino, tamo ćete čuti najljepše rock i ljubavne balade svih vremena, u izvedbi odličnog šibenskog cover banda ‘Kost i koža’, a ljubavni će parovi i ovdje dobiti 20 posto popusta na sva pića.

U susjednom Point baru, posjetitelji će Valentinovo provesti uz grupu Volare, koja slovi za ‘splitsku ABBA-u’, što dovoljno govori o njihovom stilu i kvaliteti nastupa. Usto, svaka će ženska gošća uz svako naručeno piće dobiti i gratis rakiju.

Odlučite li Dan zaljubljenih provesti u caffe baru Domald, tamo vas očekuje već prokušani šibenski trio u sastavu Toni, Vojo i Sina, koji će ljubavnim baladama te jazz i soul pjesmama uljepšati Valentinovo.

U svim barovima romantična večer počinje u 21, a završava u 2 sata, a ulaz je svugdje besplatan. Za kraj istaknimo i ljubavni program u klubu Azimut, koji je otvoren do 4 sata, a ulaz je također besplatan.

U sklopu manifestacije ‘Dani turske kulture u Šibeniku’, u Azimutu za Valentinovo iz Istanbula u goste dolazi DJ Selekta Firuzaga, koji će pokazati koliko je turska glazba utjecala na pop zvuk današnjice. Očekuje vas mix raznih glazbenih žanrova, a na šanku ćete imati priliku probati turke slatkiše i rakije. Sretno zaljubljene očekuje jedno sasvim drugačije Valentinovo, a sve vas koji još tražite srodnu dušu, ovo je prilika da vam se dogodi ljubavna scena iz turskih sapunica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.