Budi i ti dio Akustika@Terraneo pozornice – prijavi se!

Muzika.hr će i ovo ljeto zajedno s Akustikom gostovati na Terraneu, gdje će u kamperskom dijelu biti smještena akustična pozornica. Priliku za svirku pred gostima kampa imat će ukupno 12 izvođača, koji se prijave na natječaj ‘Muzika.hr i Akustika te ponovno vode na Terraneo!’. Program na Akustika@Terraneo stageu odvijat će se tijekom četiri dana, od 6. do 9. kolovoza, a svakog dana društvo će nam praviti po tri izvođača, koji će se kamperskoj publici predstaviti kroz akustičnu svirku.

KAKO SE PRIJAVITI

Natječaj je otvoren za sve zainteresirane izvođače s područja Hrvatske, a mogu se prijaviti putem ove jednostavne prijavnice (klikni na LINK). Prijave su započele, i traju do 26. lipnja. Nakon toga ‘akustična ekipa’ , koju čine Terraneo, Muzika.hr i Akustika stručni tim, odabiru šest finalista koji će nastupiti na Akustika@Terraneo pozornici te 18 polufinalista. Među njima će publika, fanovi i čitatelji svojim glasovima odabrati i preostalih šest finalista.

Faze natječaja:

akustika i teraneo 1

1. krug – 19.6. – 26.6. Prijave

2. krug – 27.6. – 30.6.  Preslušavanje + odabir 6 finalista i 18 polufinalista (stručni tim)

3. krug – 1.7. – 7.7.  Objava finalista i 18 polufinalista + početak glasovanja putem Muzika.hr

4. krug – 8.7. Objava odabranih preostalih 6 finalista i čitavog line-upa

TKO SE MOŽE PRIJAVITI

Prijaviti se mogu maksimalno četiri člana po izvođaču/bendu, a svi odabrani finalisti imat će priliku nastupiti na Akustika@Terraneo pozornici, od 6. do 9. kolovoza u Šibeniku. Također, svi izvođači i članovi bendova dobit će festivalsku i kampersku ulaznicu, kao i vrijednosne bonove za hranu i piće, dok će se za svoje glazbene instrumente morati pobrinuti samostalno. Dobro je znati da ukoliko ste se prošle godine prijavili za ovaj natječaj, možete i ove. A ukoliko ste nastupili na Akustika@Terraneo pozornice, također se i ove godine možete prijaviti za natječaj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.