Čovik s mora: Marko Škugor pobjedio na Cocinom festivalu u Trogiru

Marko Škugor će zasigurno pamtiti ovo ljeto u kojemu se čak tri puta popeo na pozornicu po prvu nagradu. Sve je počelo na ovogodišnjem splitskom festivalu.

Na tom festivalu je pobijedio zajedno sa Alenom Nižetićem, Dujom Cocom i klapom Čiovo izvevši pjesmu “Devet slova jedne riči” koju je publika nagradila velikim pljeskom. Ponovo je slavio prošlog mjeseca na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu gdje je sa klapom Maslinom osvojio prvu nagradu publike za pjesmu “Ne pitaj me za nju majko”, a sinoć je osvojio svoju treću pobjedničku nagradu ovog ljeta, naime pobjedio je sa skladbom “Čovik s mora” u Trogiru na festivalu “Slavuji Kamerlenga Vinko Coce”!

Evo što je rekao sam Marko-  “Presretan sam! Stavrno sam bio ugodno iznenađen kada sam čuo da je baš Čovik s mora doplovio do prve nagrade. A ova nagrada mi je  posebno draga jer je sa festivala u Trogiru koji je ove godine bio održan u sjećanje na pokojnog Vinka Cocu. Zahvaljujem se Goranu Topolovcu i Emiliji Kokić na prekrasnoj glazbi i tekstu i svojoj diskografskoj kući Scardona koja me prati na mojim glazbenim putovanjima”

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.