FOTO: Fešta od kišobrana

Iako su Šibenčani mislili kako će proći jedan dan bez kišobrana, vrijeme na našem području tokom cijelog jutra, ali i u prvim satima popodneva nje manjkalo obilatim oborima. Tako su Šibenčani mogli prošetati svoje nove kišobrane, stoga smo današnji foto izvještaj tematizirali ‘Feštom od kišobrana’.

kisobran 1

Različitih oblika i veličina, sklopivih, nesklopivih, šarenih, jednobojnih i u krajnjem slučaju puknutih i čitavih kišobrana mogli smo vidjeti na šibenskim ulicama.

kisobran 3

Inspirirani kišobranima u gradu, pronašli smo jednu prigodnu poslovicu koju je napisao Admir Mukinović ‘Da umjesto kiše pada sreća s neba, kakvi smo mi ljudi, kišobrane bi nosili.’

kisobran

A poznata je i slijedeća poslovica koja će se svidjeti romantičnim dušama i zaljubljenima,  ‘Ljubav je kad ostajete stisnuti pod kišobranom još dugo nakon što je kiša prestala’ .

kisobran 4

Bilo kako bilo, većina vas prezire kišu, no ne možemo birati kada će pasti ili ne, stoga i u kišnim danima moramo pronaći tračak veselja.

kisa

Više o ‘Fešti kišobrana’ u našoj FOTOGALERIJI.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.