FOTO: Ide zima, ide zima, oštre zube ima

Meteorolozi najavljuju dolazak pravog zimskog vremena. To znači da će temperature biti ispod nule, pojavit će se prehlada i gripa te slični zimskih problemčići koji predstavljaju onu manje lijepu stranu ovog hladnog godišnjeg doba. Sutra postoji šansa da osim Zagore i dio obale ugleda snijeg!

špica6

-Temperature zraka kreću se od 5 do 8°C. U noći se očekuju i prve oborine koje će se protegnuti na veći dio sutrašnjeg dana. U Zagori se očekuje snijeg uz manji snježni pokrivač. Na zapadnom dijelu obale oborine će biti na granici kiše i snijega, a snježna granica će se nalaziti ovisno o dobu dana i količini oborina. Snijeg je izgledniji na dijelovima obale gdje će i bura biti jača. Prestanak oborina očekuje se u kasnim večernjim satima-javlja Šibenik Meteo.

špica3

Još su nas naše bake učile kako su, pogotovo zimi, zdrava prehrana, te topla i suha odjeća i obuća dio zdravlja. Zato se držite dobro provjerenog recepta naših baka, kako vam prehlada ne bi ‘pokucala’ na vrata.

špica2

Šibenik je izmjerio ugodnih 7 C, nije puhalo pa je bilo ugodno za šetnju na svježem zraku.

špica1

Tko se sve našao na meti našeg objektiva, doznajte u našoj FOTOGALERIJI.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.