FOTO: Idućeg tjedna počinje s radom studentska menza u kavani Medulić

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta do kraja tjedna trebalo bi vlasniku Kavane Medulić poslati ugovor na potpisivanje s kojim će taj ugostiteljski objekt i službeno postati studentska menza. MZOS je, naime, danas kontaktiralo vlasnika kavane Medulić i izvijestilo ga kako bi ugovor ovih dana trebao stići na njegovu adresu.

– Sutra ili početkom idućeg tjedna očekuje se dolazak informatičara SRCE-a za prilagodbu kase restorana, a to znači da restoran počinje s pružanjem subvencionirane prehrane za studente upravo idući tjedan – oglasilo se danas na ovu temu i Studentski centar u Šibeniku na svojim službenim facebook stranicama.

fb studentski centar menza

Čini se kako je u Ministarstvu konačno okončana procedura oko pregledavanja dokumentacije koju je vlasnik kavane Medulić trebao ispuniti ne bi li ga se uključilo u sustav subvencionirane prehrane.

Predstavnici Studentskog zbora Veleučilišta u Šibeniku u više navrata isticali su kako su zadovoljni novom lokacijom studentske menze, a posebno ih veseli što je vlasnik restorana vrlo susretljiv.

kavana medulic 2

-Mi studenti smo s pravom ljuti zbog izostanka prehrane, ali ne zaboravimo da su glavni krivci šibenski ugostitelji koji bez najave prekidaju ugovor zbog čega Studentski centar mora pokretati proceduru ispočetka. To se dogodilo dvaput u posljednjih 9 mjeseci koliko sam na funkciji predsjednika zbora, dok događaje prije mog mandata ne bih htio komentirati. No, koliko mi pričaju, nije bilo puno drugačije – kazao je nedavno za Šibenski portal predsjednik Studentskog zbora VUŠ-a Matija Blaće.

kavana medulic 1

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.