FOTO: MODNI SKENER: Tko je zablistao na maturalnom Industrijsko-obrtničke škole?

Prošlog petka u restoranu Atrium u Lozovcu maturalni ples imali su učenici Industrijsko-obrtničke škole. Uz grupu Dišpet maturanti su se zabavljali do ranih jutarnjih sati, a mi smo kao i dosada našim modnim poznavateljicama, Mariji Kiari Matić i Sanji Lydiji Kulušić, dali nimalo lak zadatak. Od svih prekrasnih i veselih parova, izabrati one koji su im najviše ‘zapeli’ za oko.

 

Evo, njihova odabira:

par 1-5-2

 

Par lijevo:  Crna je vječna klasika i sa njom nema pogreške. Jednostavno i lipo. Također pohvale za izbor košulje kod partnera.

 

Par u sredini:  S obzirom da su u ovoj školi većinom dečki, izdvojili smo dva koja su nas dojmila. Baš su nam nekako super, tako da palac gore od nas za style.

Par desno:  Jednom riječju prekrasni. Po nama najljepši par ove večeri. Inače i same volimo šljokice, još kad je duga haljina ostajemo bez daha. Također, leptir mašne nas uvijek iznova osvajaju, mora da je neka čar.

par3

Par 4. E oni su nam zbilja slatki. Doza crvene boje je učinila onaj poseban touch. Crvene cipele, iako se tu ne vide su uistinu bile efektne. Podsjećaju nas na dobri plesni par iz filma ‘Prljavi ples’.

par4

Par 5.  Na skeneru su se našla i ova dva slatka i jednostavna para. Dečki su pazili na izbor kravata, te  uskladili boje sa haljinama svojih pratnji. Elegantno i lipo!

par6

E ova otkačena ekipa se morala naći na našoj listi! Curama smo zažmirile na tenisicama jer tko ce čargat cijelu noć u štiklama, i na otete kravate dečkima jer nije li to upravo čar maturalne večeri?! Zbilja ste sjajni!

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.