FOTO: MODNI SKENER: Tko je zablistao na maturalnom plesu Tehničke škole

Ovog vikenda u Vodicama održana su dva maturalna plesa šibenskih srednjoškolaca. U hotelu Punta u najluđoj srednjoškolskoj zabavi uživali su maturanti iz Tehničke škole. Već ovog vikenda slijede maturalni plesovi Prometno tehničke škole, Gimnazije Antuna Vrančića i Privatne gimnazije, a Šibenski tjednik i Šibenski portal bit će tamo!

Našim modnim poznavateljicama, Sanji Lydiji Kulušić i Mariji Kiari Matić, zadale smo težak zadatak. Između svih prekrasno odjevenih maturanta i maturantica Tehničke škole, morale su izdvojiti par koji im je najviše ‘zapeo’ za oko.

Evo, njihova odabira:

maturanti tehnicke 4 - 5

Par lijevo-Kod njih vlada jednostavnost, ali opet doza elegancije.Za dečka palac gore upravo zbog izbora košulje. Bravo!

Par  desno-Dečki se zaista trude, i upravo imamo odličan primjer. Uz to, partnericu koja je odabrala prekrasnu haljinu i odlične cipele. Super!

maturanti tehnicke 1 - 2 - 3

Par lijevo– Teško da izostavimo na ovoj listi i miss maturalne večeri, jer i nama je divna. Stvarno lip par i u skladu sa svojim godinama.

Par  u sredini– Prekrasni. Toliko nježnosti na jednom mjestu, tako i treba. Nas su definitivno osvojili na prvu.

Par desno-Ovo je zaista najbolji par, barem nama. Graciozni, njezina frizura,haljina kod njega odijelo, leptir masna, tregeri iako se na ovoj slici ne vide. Ukratko, čista desetka!

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.