FOTO: MODNI SKENER: Tko je zablistao na maturalnom plesu?

Prošlog vikenda u Vodicama održan je prvi maturalni ples šibenskih srednjoškolaca u ovoj godini. U hotelu Olympia u najluđoj srednjoškolskoj zabavi uživali su maturanti iz Turističko-ugostiteljske škole. Već ovog vikenda slijede maturalni plesovi Medicinsko-kemijske škole i Tehničke škole, a Šibenski tjednik i Šibenski portal bit će tamo!

Našim modnim poznavateljicama, Sanji Lydiji Kulušić i Mariji Kiari Matić, zadale smo težak zadatak. Između svih prekrasno odjevenih maturanta i maturantica Turističko-ugostiteljske škole, morale su izdvojiti par koji im je najviše ‘zapeo’ za oko.

Evo, njihova odabira:

maturalni par 1 - 2

Par lijevo: Mladenački, lijepo usklađeni. Kod dečka je super što se odlučio na leptir mašnu, u boji njezine haljine. Bravo!

Par desno: Tko kaže da je haljina obavezna kod cura? Ovo je sjajno. Jedinstveni, svoji i posebni. To se traži!

maturalni par 3 - 4

Par lijevo: Ovaj par je definitivno par večeri, barem ako se pita nas. Njena haljina u kombinaciji s njegovim lookom leptir mašne, cipela je sjajan spoj. Ljudi, vi ste za crveni tepih.

Par desno: Prekrasni. Ovaj par unio je tračak glamuroznosti, a ničim pretjerali. Baš kako treba. Sjajno!

maturalni par 5

Par 5. Kao da smo u nekom filmu, pijanist i diva. Jednostavni, ali svaki detalj je u stilu. Plavo i crno, bolje ne može.

maturalni par 6

Par 6. Dva neizostavna para. Cure su predivne, duge glamurozne haljine, jednostavne frizure…Nas ste svakako oborili s nogu. Dečki i vama palac ide gore.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.