FOTO: Prva Extreme Make Over djevojka je Dijana Juras!

Po prvi puta u Šibeniku organizira se Extreme Make Over koji će jednoj odvažnoj curi ili gospođi omogućiti da promijeni svoj izgled i postane model na jedan dan! Stiglo je preko pedeset prijava, našem timu dali ste težak zadatak, odabrati baš onu djevojku koja bi trebala biti naša prva kandidatkinja. Dijana Juras ovoga puta dala nam je najbolji razlog zašto da odaberemo baš nju. Upoznajte našu prvu Extreme Make Over djevojku.

28-godišnja Dijana, majka je tri djevojčice, od deset, šest i četiri godine. Kako nam je naša kandidatkinja u svojoj prijavi napisala, uz majčinske slatke brige, ne stigne puno vremena posvetiti svom izgledu pa će rado poslušati savjete našeg tima.

ljepotica2

MAJČINSKE OBVEZE

– Sve djevojke koje su već postale majke znaju kako to ide s djecom, ona su uvijek na prvom mjestu. Tako uvijek kada krenem u grad da si nešto kupim ili možda da posjetim frizera, pogled mi pobjegne na dječji odjel s igračkama ili odjećom. Vidjela sam vašu prijavu i pomislila da bi se mogla prijaviti. Nisam imala hrabrosti, ali suprug mi je kazao kako želi da bar jedan dan uživam i posvetim se sebi. Moram vam priznati da ni najmanje nisam očekivala da ćete mene odabrati. Kad ste mi javili nastalo je opće oduševljenje u kući – priča nam uzbuđena Dijana koja dosad nikada ništa nije osvojila.

Dijana nam je otkrila koje promjene želi, no kako kaže, što odluči naš stručni tim to će ona i poslušati.

– Voljela bi se obojiti u svjetlije. Što se odjeće tiče, nisam neki poseban tip, volim se i srediti, ovisno o prilici, a volim biti i sportski odjevena. Nakit volim nositi, nešto jednostavno za svaki dan, a kad se sredim najčešće stajling upotpunim naušnicama ili ogrlicom – otkrila je svoje želje simpatična i skromna Dijana.

EKSPLOZIVNI STAJLING

ljepotice3

S Dijanom smo se uputili u trgovinu Explos koja je zadužena za njezin stajling. Isprobali smo bezbroj predivnih kombinacija, a naša Maria Kiara Matić pomogla je Dijani da odabere one kombinacije koje su joj najbolje pristajale.

U idućem broju donosimo, kako se naša Dijana snašla u ulozi modela na jedan dan, koju frizuru, šminku i stajling je odabrala.

Za sve one koji misle kako nismo njih odabrali, nemojte biti tužni i razočarani. Prijave nam i dalje šalite, jer Extreme Make Over djevojke tražimo i idući mjesec. Promijenit ćemo vam frizuru, darovati nakit, našminkati i još vas pofotkati kao vrhunskog top modela. Za frizuru će se pobrinuti Meri Kardum (Frizerski salon Family, Brodarica), za Make Up Katarina Maglov, Mary Nakit (Marija Periša) će pokloniti trendi nakit s kojim će naša dobitnica zasjati ispred foto objektiva Sanje Lydie Kulušić, a  modne fotografije će sudionica također dobiti na poklon. Za stajling kandidatkinja pobrinut će se modni dućan Explos, a za dobar vid optika Exclusive centra Paić. Prijavite se na naš Extreme Make Over. Na email urednik@sibenskiportal.hr 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.