FOTO: Romantično Valentinovo u Dalmare centru!

U suradnji sa Županijskim radio Šibenikom , Dalmare centar je početkom veljače pokrenuo  akciju  nagradnog tipa u trajanju od 3.do 13.veljače.

Cilj akcije je bio motivirati posjetitelje da osmisle originalnu i iskrenu ljubavnu poruku,da pokažu ljubav svojoj voljenoj osobi, te da poruku  zajedno sa svojim podacima i glazbenom željom, ubace u srce koje se nalazilo na glavnom trgu u Dalmare centru.

dalmare_valentinovo (1)

U srce je ubačeno mnoštvo prekrasnih poruka ali je deset najboljih ljubavnih poruka osvojilo je  nagradu – Valentinovski paket kojeg su osigurali zakupnici Dalmare centra. Svaki paket je sadržavao: večeru za dvoje, kupone s  popustima i poklon bonove trgovina.

dalmare_valentinovo

Radio Šibenik će u sklopu vikenda ljubavnih pjesama, svima koji nisu osvojili paket ispuniti glazbene želje!

Cijela akcija je bila medijski popraćena a posebno finalni dio kada je deset dobitnika sa svojim partnerima uživalo u romantičnoj večeri u restoranu Paparazzi, tom prilikom parovima su uručeni i pokloni od zakupnika Dalmare centra.

dalmare_valentinovo (2)

Kako su parovi proveli svoje romantično veče i kako je to izgledalo  možete pogledati na fotografijama.

dalmare_valentinovo (3)

Dobitnici Đurđica Kartelo, Tea Mikulandra, Zrinka Katarina Tomašić, Žaja Ema, Milan Vujko, Natalija Klisović, Danijela Vlajić, Anita Travčić, Mario Anđelić i Pave Stegić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.