FOTO/VIDEO: EXTREME MAKE OVER: Kako je Andrea postala zanosna crvenokosa

Prvi model Extreme make overa je Andrea Barić, studentica iz Šibenika. Za frizuru se pobrinula Meri Kardum (Frizerski salon Family, Brodarica), te u dogovoru sa Andreom njenu prirodnu boju kose zamjenila crveno/narančastom.

make-over-friziranje

make-over-friziranje-2

Za prekrasan make up ‘odgovorna’ je Katarina Maglov, profesionalni vizažist, a Mary Nakit (Marija Periša) poklonila je trendi nakit s kojim je naša Andrea zasjala ispred foto objektiva Sanje Lydie Kulušić.

make-over-sminka

Valja napomenuti kako je sudionica Extreme make overa dobila na poklon svoje beauty, modne fotografije. A kako se promjena svidjela Andrei? Sudeći prema njezinom osmjehu, rezultat je više nego sjajan.

make-over-rezultat

-Već neko vrime gleduckam te crvenkaste i narančaste nijanse za kosu, ali nisam skupila hrabrosti da se sama zaputim u salon. I onda vidim objavu za Extreme make over, vidim u tome super priliku i prijavim se onako na ‘blef’ pa šta bude. Tako su mene izabrali kao prvu make over djevojku, a stručni tim je vidio dobar potencijal da postanem crvenokosa. Bilo mi je prva liga taj dan, a mislim da se i moj make over team dobro zabavljao. Cure su stvarno super! Zajedno sam sa tetom Meri izabrala boju i moje su želje poštivane. Skroz je lip onaj osjećaj kad se neko bavi tobom nekoliko sati, uz ćaskanje,kavicu, kolačiće i modnu politiku! U svakom slučaju jako dobro iskorišteno vrime – kazala nam je u jednom dahu zadovoljna Andrea. Promjena joj je, nastavlja, odlično upala jer je te iste večeri išla na jedan rođendan, a svi okupljeni bili su oduševljeni njezinim novim imageom.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=o1TEyO5UmDI[/youtube]

– Preporučila bi da se na Extreme make over prijave sve one djevojke koje kao ja nemaju hrabrosti ići kupiti pituru i napraviti nešto novo ili nemaju para za sve to obavit u frizera -svoje doživljaje s make overa podjelila je s nama naša prva sudionica, Andrea Barić.

KAKO SE PRIJAVITI?

Ako vam je dosadila vaša frizura i želite nešto novo, u trendu, prijavite se na naš Extreme Make Over. Na email urednik@sibenskiportal.hr pošaljite vašu fotografiju  na kojoj se vidi lice i kosa (bez obrade) te nam recite zašto želite promjenu.

SUDJELUJU:

make-over-ekipa

Meri Kardum, Frizerski salon Family, Brodarica

Katarina Maglov, Make Up (MUA)

Sanja Lydia, fotograf

Marija Periša, Mary Nakit

Explose, odjeća

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.