Humanitarna ‘Noć mladog vina’ Lions kluba Šibenik za pomoć slijepima

Lions klub Šibenik, u subotu 16. studenoga 2013. održat će svoje tradicionalno, deveto po redu Martinje. Noć mladog vina, kako je od početka nazvana ova manifestacija, održat će se u restoranu bivšeg hotela Krka gdje će se uz Vinoplod – Vinariju predstaviti i mali vinari sa šireg šibenskog područja.

mlado vino lions

Bit će to još jedna prigoda da se ljubitelji vina upoznaju s ovogodišnjom berbom i proizvodnjom mladih vina, ali i da se prikupi humanitarni prihod namijenjen onima kojima je potreban. Ove  godine LK Šibenik namjerava pomoći u realizaciji programa namijenjenog za edukaciju članova Udruge slijepih i slabovidnih osoba Šibenika i Šibensko-kninske županije, koja je nedavno obilježila šest desetljeća aktivnog djelovanja.

Šibenski lionsi i lionsice već su u nekoliko navrata pomagali ovu Udrugu. Vrijedi spomenuti da su lionsi svijeta prozvani i vitezovima svijetla, jer je njihova primarna humanitarna zadaća pomagati slijepim i slabovidnim osobama.

mlado vino lions 1

Lions klub Šibenik ove će godine ugostiti Lions klub Domžale s kojim je početkom ove godine u Ljubljani potpisao Povelju o bratimljenju. Noć mladog vina počinje u subotu u 20 sati, a za dobru zabavu zadužen je šibenski glazbeni sastav Bagatin.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.