Humanitarni koncert, predstava, disco party i brojne druge zanimljivosti nudi vam Zimograd

Prvenstveno otvoren je Zimograd na nultoj etaži centra u sklopu kojeg će se održavati razna događanja. Ono što bismo posebno izdvojili za ovaj tjedan to je petak 13. Taj dan je rezerviran za humanitarni koncert, posebno organiziran i posvećen  djeci iz udruge Sv.Antun  u kojem će sudjelovati pjevačka udruga Zlatni Mikrofon, Dječji vrtić Osmijeh i Dječji vrtić Sunce, a svoju točku izvest će  i plesna skupina Toxic. Pjevat će nam počasna gošća Antonija Dora Pleško.

zimo grad9

Osim zabavnog programa, također su za djecu pripremljeni i pokloni iznenađenja. Dalmare centar će uz pomoć svojih zakupnika dječicu obradovati lijepim poklonima, a za taj dan pripremili su i košaricu u koju će svatko tko želi i tko može dati svoj dobrovoljni prilog.

zimo grad5

Sav novac koji se bude prikupio biti će uplaćen na donacijski račun udruge. Ovim putem pozivaju sve vas da zajedno sa dječicom uživate u programu i da ako ste u mogućnosti date svoj doprinos koji će svakako biti dobro došao za liječenje djece.

zimo grad8

Za ovaj tjedan to nije sve, osim svakodnevnog disco party programa, oslikavanja lica, igranja po snijegu i raznih zabava u Zimogradu, u subotu možete pogledati predstavu ‘Dobra vilenjačka škola’.

zimo grad10

Dođite i upoznajte Dobru Vilu i njenu družinu, oni će vam otkriti naj-čarolije, a Vile i Vilenjaci će otvoriti malu školu plesa, naravno vilenjačkog! Predstava počinje u 18 sati.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.